Trouwen in Amsterdam

  Trouwen in Amsterdam

Trouwen in de prachtige stad Amsterdam! Deze oude stad heeft zoveel moois te bieden, van oud grachtenpand tot moderne architectuur en niet te vergeten alle musea en kerken. De meeste van onze bruidsparen wonen en werken in de stad en kiezen voor een trouwlocatie dicht bij huis. Met 4700 trouwlocaties in Amsterdam is er altijd wel een die bij jullie stijl past.

Met veel liefde en een team van lokale leveranciers creƫren wij een onvergetelijke bruiloft in Amsterdam. Geniet van deze unieke stad met een van onze arrangementen of laat ons jouw perfecte Amsterdamse bruiloft samenstellen en ontwerpen!

Unieke Trouwlocaties

We denken graag "out of the box" als het gaat om het kiezen van de perfecte trouwlocatie. Amsterdam heeft zoveel locaties om uit te kiezen, waarom kies je niet iets net even anders? Wist je dat je in de Artis kunt trouwen, met je gasten dineren naast een aquarium vol tropische vissen of een topicaal bruiloft kunt plannen in december in de Hortus Botanicus. Voeg wat cultuur toe aan je huwelijkservaring en ga trouwen in een van de vele musea van Amsterdam.

Een van onze favoriete plekken in Amsterdam is het Waldorf Astoria Hotel. Deze prachtige trouwlocatie omringt jou en je gasten met luxe en heerlijk eten. Deze locatie is perfect voor kleine intieme bruiloften of een grote gezelschap tot 80 personen. 


Let's get this party started!


Not just for the rich & famous!

Waarom een Weddingplanner?

Wij geven tips en suggesties over elk project waar je aan werkt. Dus ga je gang met het DIY project met je bestie of bak koekjes met Oma! Je kan een weddingplanner hebben en al je vrienden en familie erbij betrekken. 

>Meer lezen........

Aanbevolen door Zankyou