Er valt heel wat te regelen voor een bruiloft. 

Kies voor een professionele ceremoniemeester!


Waarom en professionele ceremoniemeester  

Vaak wordt een goede vriend, vriendin of familielid, gevraagd voor de taak van ceremoniemeester. Het is de bedoeling dat diegene ervoor zorgt, dat de bruiloft soepel verloopt. Diegene voelt zich waarschijnlijk vereerd dat je hem of haar vraagt en doet het graag, maar voelt ook de druk het goed te doen. Daarom kiezen veel bruidsparen voor het inhuren van een weddingplanner of professioneel ceremoniemeester.


Heb jij interesse in mij als jullie ceremoniemeester vraag een  vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, en tijdens het gesprek geef ik je alvast wat tips voor de invulling van jullie bruiloft.


Professionele Ceremoniemeester:

Zijn jullie op zoek naar een professionele ceremoniemeester die ervoor zorgt dat jullie huwelijksdag volgens jullie planning goed verloopt? Voor deze belangrijke maar intensieve taak, is My Forever Wedding's de perfecte oplossing. In goed overleg met jullie maak ik een gedetailleerd draaiboek en controleer alle gemaakte afspraken met jullie leveranciers, een zorg voor de "Finishing Touch!"

Tijdens de bruiloft ben ik het aanspreekpunt voor alle leveranciers en voor jullie gasten. Zo kunnen jullie stress free en zorgeloos genieten van jullie mooiste dag. 

Contact

+31 (0)624707730
Send me a email

Bruiloft Trends

Bloemen
Kleuren

Workshops

Liefde hoepel
Bruidsboeket