Date night planning service


Voor een romantische avond

Als je net als de meeste drukke stellen bent, ben je op zoek naar manieren om meer romantiek aan je leven toe te voegen. Het is erg lastig om een romantische date-avond te coördineren tussen hectische werk- en gezinsschema's met overvolle agenda's. Waarom laat je My Forever Wedding's geen magische date creëren? Met onze date night planning service regelen we alles voor een onvergetelijke avond.

Romantisch avond thuis

Door de huidige maatregelen is een romantisch avondje buiten de deur met je partner erg beperkt, dus waarom niet een romantische date in je eigen huis. Jij kiest de datum en wij doen de rest!

Met een picknickmand vol heerlijk eten van een van onze horecapartners, goede wijn of zelfs champagne. Een perfect gestileerde eettafel, of een picknick op de woonkamervloer met kussens en dekens voor extra comfort. We zorgen ervoor dat alle kaarsen branden en het enige dat je hoeft te doen, is er op uw best uitzien en genieten van een heerlijke avond met je partner. 

* Deze service wordt alleen aangeboden in de randstad Amsterdam

Een romantische avond aan huis

is al verkrijgbaar vanaf € 150, -


Romantisch avond uit

Wilt u uw partner verrassen met een romantisch avondje uit?Door de huidige maatregelen is een romantisch avondje uit soms lastig. Laat ons een romantische avond voor je plannen. Dit kan een picknick buiten zijn met een uniek uitzicht over de stad of op een unieke binnen locatie die alleen voor jullie twee is. kies een  datum en wij doen de rest.

Met een picknickmand vol heerlijk eten van een van onze horecapartners, goede wijn of zelfs champagne. Een perfect gestileerde locatie perfect voor een romantische avond.

* Deze service wordt alleen aangeboden in de randstad Amsterdam

Een romantische avond aan huis
is al verkrijgbaar vanaf € 250, -

Aanvraag voor Date Night


CONTACT

My Forever Wedding's

Telefoonnummer
+31(0)6 2470 7730

E-mailadres
info@myforeverweddings.nl