Adventure Wedding's

Liefde & Avontuur!

Het plannen van een groot bruiloft is super leuk en spannend, maar misschien is het organiseren van een groot feest helemaal niet jouw ding. Steeds vaker kiezen bruidsparen voor een intieme avontuurlijke bruiloft. Combineer jullie trouwdag met een uniek privéavontuur met een klein gezelschap op een onvergetelijke plek voor "A once in a life time experience!"

Samen met ons collega weddingplanners in Vancouver en Calgary Canada hebben wij unieke bruiloft arrangementen samengesteld. Geniet van een exclusieve bruiloft in het buitenland met veel opties voor avontuur of puur luxe! The Canadian Rockies

Trouwen in Canada! Wat een super avontuur. Denk aan adembenemende uitzichten, één worden met de natuur en  activiteiten vol actie of luxe. Van bergen, tot watervallen, tot stranden, en gletsjers, helikoptervluchten en offroadtochten, met een Canadese Adventure Wedding zijn de mogelijkheden eindeloos.  

Arrangementen in Calgary & Vancouver vanaf €4995 


A Dutch wedding adventure!

Ook in Nederland kunnen jullie genieten van avontuur! Een typische Nederlandse bruiloft met alle clichés van bloemen velden tot molens en grachtenpanden. Woon jullie in het buitenland en willen jullie een Nederlandse Adventure Wedding om jullie roots te ontdekken? Met de eindelosse mogelijkheden plannen wij een bruiloft om nooit te vergeten!

Bruiloft Amsterdam Arrangement vanaf €5995*


Let's get this party started!


Aanbevolen door Zankyou

Real life wedding reviews:

"When preparing for my wedding, Nicole went above and beyond to be there and assist with every little detail! She dedicated so much time and...........  
meer lezen