Liefde is grenzeloos!

Een weddingplanner met passie!

Hallo There!

Mijn naam is Nicole, en ik ben lead weddingdesigner bij My Forever Wedding's. Als gecertificeerd weddingplanner help ik graag met jullie bruiloft. Met mijn passie voor styling en design, focus ik op alle kleine details, en denk graag "out of the box" om een unieke en persoonlijk bruiloft te creëren.

17 jaar geleden ben ik van Canada naar het prachtige Amsterdam verhuisd, ik werd verliefd op de stad, de mensen en mijn man, wij zijn nu 14 jaar gelukkig getrouwd! Samen reizen wij vaak naar Canada om vrienden en familie te bezoeken. Mijn eerste bruiloft die ik mocht plannen was die van mijn beste vriendin in Canada, wat een super ervaring!

Mijn Canadese roots hebben mij een liefde gegeven voor alles "Country". Veel van mijn styling heeft een landelijke of rustieke uitstraling, Ik ben ook dol op het hergebruik van vintage items, kleurrijke bruiloften en themabruiloften. Mijn favoriete onderdeel van een bruiloft is wanneer ik iedereen zie genieten van een perfect geplande bruiloft, waar elk detail, hoe klein ook, absoluut perfect is!

Ik kan niet wachten om alles te horen over jullie trouwplannen!


Wij zijn trots op ons nominatie voor beste Weddingplanner!


My Forever Wedding's Socials