Veel meer dan alleen een planner!

Ik geniet van elke moment! 

Het moeilijkste aan het plannen van een bruiloft is het bijhouden van je takenlijst en budget. De meeste bruidsparen die naar mij toe komen, weten niet eens waar ze moeten beginnen. Ik begrijp het helemaal! Het is erg lastig om een bruiloft te coördineren tussen hectische werk- en gezinsschema's met overvolle agenda's. Mijn liefde voor check-list's en de voldoening om alles op tijd af te krijgen, heeft mij geholpen het planningsproces efficiënt te maken. Stap voor stap maak ik bruiloftsplanning leuk en minder stressvol.

Het idee om weddingplanner te worden kwam 4 jaar geleden bij me op, ik wilde iets veranderen in mijn leven. Ik had een succesvolle webshop maar miste het werken met mensen en creatief zijn. Op T.V zag ik een weddingplanner vertellen waarom ze het zo leuk vond om bruiloften te plannen, en ik dacht: "dit is perfect en dit ben ik helemaal!" Als Weddingplanner kan ik gebruik maken van mijn beste eigenschappen, plannen, lijsten af vinken, creativiteit en mijn liefde voor design. Ik ben direct aan de slag gegaan, een cursus gevolgd om een gecertificeerd weddingplanner te worden. De afgelopen jaren heb ik veel bruidsparen mogen helpen bij het plannen en stylen van hun bruiloft, en ik geniet van elke moment!

Creativiteit en design is mijn grootste passie, ik vindt het fantastische om vintage items te gebruiken en het up-cyclen en hergebruiken van styling artikelen, dit zorgt niet alleen voor een unieke trouwstijl, maar het vermindert ook onze carbon footprint. Ik inspireer graag mijn bruidsparen om "Out of the box" te denken. Met unieke en duurzaam ideeën streven wij voor perfectie.

Een weddingplanner is veel meer dan alleen een planner. Wij zijn een vriendin, een luisterend oor en staan naast je ​tijdens het hele planningsproces. Jou leren kennen is het begin van een goede vriendschap en samen plannen wij de bruiloft van jullie dromen!

Aanbevolen door Zankyou

Wij zijn trots op ons nominatie voor beste Weddingplanner!


My Forever Wedding's Socials