Leer ons kennen! 

Wie zijn wij?

Wij werken met lokale leveranciers

Lokale ondernemers
Lokale ondernemers

Samenwerken met lokale ondernemers en trouwleveranciers is belangrijk voor ons. Kleine bedrijven hebben een liefde voor hun vak en kunnen jullie de persoonlijke aandacht geven die jullie verdienen. Het ondersteunen van lokale bedrijven is ook goed voor het milieu, omdat ze vaak een kleinere carbon-footprint hebben dan grotere bedrijven. Door een klein bedrijf te steunen, draag je bij aan de lokale economie, geef je iets terug aan de buurt en promoot je tegelijkertijd duurzaamheid! We love it! 

Trouwen in het buitenland

 lokale weddingplanner Boutig weddings Calgary
lokale weddingplanner Boutig weddings Calgary

Wat ons uniek maakt, is dat wij samenwerken met planners over de hele wereld. Bij het plannen van jullie buitenlandse bruiloft werken we samen met een lokale wedding planner die alles weet over de bestemming en trouwleveranciers. Wij helpen jullie met alle details hier, en een lokale planner op locatie regelt alles met juiste leveranciers. Door deze samenwerking kunnen jullie met een gerust gevoel gaan genieten van buitenlandse bruiloft die echt goed geregeld is.

Duurzame Bruiloft

Een Duurzame Bruiloft
Een Duurzame Bruiloft

Een duurzame levensstijl wordt steeds belangrijker, wij ervaren allemaal de gevolgen van klimaatverandering. Bruidsparen beginnen ook bewust te worden, dat een bruiloft niet bepaald duurzaam is, en zoeken hiervoor eco-friendly oplossing. Wij proberen ons bruidsparen te inspireren om "out of the box" te denken en voor meer milieuvriendelijke opties te kiezen. Hiermee omarmen wij duurzaamheid en plannen we de perfect bruiloft!

Tegenwoordig zijn er veel milieuvriendelijke opties beschikbaar en wij hebben geweldige ideeën om die toe te passen om een echt unieke bruiloftservaring te creëren!

Ons lead wedding planner

Lead Wedding Planner Nicole
Lead Wedding Planner Nicole

Weddingplanner Nicole is ons leadplanner en designer bij My Forever Wedding's. Ze verhuisde 18 jaar geleden vanuit Calgary Canada naar Nederland en werd verliefd op de prachtige stad Amsterdam! 

Ze is veel meer dan alleen een planner, ze is een vriendin, een luisterend oor en staat je bij tijdens het hele planningsproces.   

Haar liefde voor check-list's en de voldoening om alles op tijd af te krijgen, heeft haar geholpen om het planningsproces efficiënt te maken en stap voor stap maak zij bruiloftsplanning leuk en minder stressvol.

Online planning tools 

Online weddingplanner
Online weddingplanner

Wij bieden al onze bruidsparen online planningstools, ongeacht welke service jullie ook kiezen. Het gebruik van onze planningstools maakt het plannen van je bruiloft een stuk eenvoudiger. Ons bruidsparen vinden het prettig dat een weddingplanner af en toe kan kijken naar de planning om tips en advies te geven. Je verdient een perfecte bruiloft en wij geven jullie de tools om het te plannen! 


Let's get this party started!


The Bride Guide

The Bride Guide is onze gratis maandelijkse nieuwsbrief vol trouwinspiratie, planningstips van experts in de weddingbranche en natuurlijk planning advies van een echte weddingplanner. Laat ons jouw gids zijn voor de perfecte bruiloft. Schrijf je vandaag nog in en Join the club!


Awards & Reviews

We zijn er trots op tot de beste leveranciers van Nederland te behoren! Bedankt voor de nominatie!

Our Socials

Get inspired by our socials! We vinden het super leuk om nieuwe bruiloftsideeën te delen en online met jullie te praten! Je kunt ons volgen op instagram  @my.forever.weddings on Facebook and youtube. Can't wait to See you there!