Liefde is grenzeloos!

Aandacht voor elk detail. 

My Forever Wedding's is een full service weddingplanner bureau die gespecialiseerd is in volledig planning, deel planning en styling. Met mijn team van hardwerkende specialisten creëren we chique en stijlvolle bruiloften met aandacht voor elk detail. Onze focus is op perfectie!
Of het nu gaat om een luxe bruiloft in het buitenland of een eenvoudige bruiloft in de achtertuin,
met onze groot netwerk van leveranciers vinden we je perfect match voor je trouwstijl en budget.


Weddingplanner

Mijn naam is Nicole en ik ben het creatieve brein en de hoofdplanner in het My Forever Wedding's team. 16 jaar geleden verhuisde ik van Canada naar het prachtige Amsterdam, ik werd verliefd op de stad, de mensen en mijn man waar ik nu al 13 jaar gelukkige mee getrouwd ben. 

Styling en design is mijn passie. Elke bruid heeft een visie en een eigen idee van hoe hun droom bruiloft eruit zou moeten zien. Mijn absolute favoriete onderdeel van een bruiloft is als die droom uitkomen! De glimlach van de gasten, een bruid en bruidegom die total kunnen ontspannen en de liefde vieren die ze voor elkaar hebben.  

Ik help je graag om je bruiloft visie te realiseren en je een stress free bruiloft planning te bezorgen. Will je meer informatie over onze team of een vrijblijvend gesprek neem dan contact met ons op.