Liefde is grenzeloos!

Aandacht voor elk detail. 

My Forever Wedding's is een full service weddingplanner bureau die gespecialiseerd is in volledig planning, deel planning en bruiloft styling. Met mijn team van hardwerkende specialisten creëren we chique en stijlvolle bruiloften met aandacht voor elk detail. Onze focus is op perfectie! Of het nu gaat om een luxe bruiloft in het buitenland of een eenvoudige bruiloft in de achtertuin, met onze groot netwerk van leveranciers vinden we je perfect match voor je trouwstijl en budget.


Weddingplanner

Lead Weddingplanner Nicole

Hallo lieve bruidjes! Ik ben trots om lead weddingplanner te zijn voor My Forever Wedding's. Als gecertificeerd weddingplanner help ik graag met alle onderdelen van jullie bruiloft. Met mijn passie voor styling en design focus ik op alle kleine details, en denk vaak "out of the box" om een unieke en persoonlijk bruiloft te creëren.

17 jaar geleden verhuist ik van Canada naar het prachtige Amsterdam, ik werd verliefd op de stad, de mensen en mijn man, wij zijn nu 13 jaar gelukkig getrouwd! Samen reizen wij vaak naar Canada om vrienden en familie te bezoeken. Mijn eerste bruiloft die ik mocht plannen was die van mijn vriendin in Canada, wat een super ervaring!

Als bruiloft inspiratie kijk ik graag naar de nieuwste trends maar ook naar oude tradities en het hergebruik van vintage items. Duurzaamheid en natuurlijke elementen vindt je vaak terug in de bruiloften die ik plan.  

Ieder bruidspaar is anders en elke bruiloft is uniek. Samen met mijn bruidsparen maken wij keuzes om jullie grote dag precies volgens jullie trouwwensen vorm te geven. Mijn favoriete onderdeel van een bruiloft is wanneer ik zie dat mijn bruidsparen en hun gasten genieten van een perfecte en onvergetelijke dag. 

Weten jullie nog niet zo goed wat jullie willen dat is geen enkel probleem, ik help jullie graag!

Mijn Stijl & Inspiratie


Wij zijn trots op ons nominatie voor beste Weddingplanner!


My Forever Wedding's Socials