Liefde is grenzeloos!

Een weddingplanner met passie!

Weddingplanner Nicole

Hallo, 

Ik ben trots om lead weddingplanner te zijn bij My Forever Wedding's. Als gecertificeerd weddingplanner help ik graag met jullie bruiloft. Met mijn passie voor styling en design, focus ik op alle kleine details, en denk vaak "out of the box" om een unieke en persoonlijk bruiloft te creëren.

17 jaar geleden verhuist ik van Canada naar het prachtige Amsterdam, ik werd verliefd op de stad, de mensen en mijn man, wij zijn nu 13 jaar gelukkig getrouwd! Samen reizen wij vaak naar Canada om vrienden en familie te bezoeken. Mijn eerste bruiloft die ik mocht plannen was die van mijn beste vriendin in Canada, wat een super ervaring!

Als bruiloft inspiratie kijk ik graag naar de nieuwste trends maar ook naar oude tradities en het hergebruik van vintage items. Ik ben niet bang voor kleur, en gebruik vaak duurzaam en natuurlijk materialen. 

Een bruiloft is maat werk, dit maakt elk bruiloft uniek, hier hou ik van! Mijn favoriete deel van een bruiloft is wanneer ik zie dat mijn bruidsparen en hun gasten genieten van een perfecte en onvergetelijke dag. 

Weten jullie nog niet zo goed wat jullie willen dat is geen enkel probleem, ik help jullie graag!


Mij Stijl & Inspiratie


Wij zijn trots op ons nominatie voor beste Weddingplanner!


My Forever Wedding's Socials