Winter Bruiloft

01-12-2019

In de winter trouwen? Dat is veel te koud en niet romantisch toch?? Vanaf mei t/m september zijn de meest gekozen maanden voor een bruiloft, maar dit past niet bij iedereen. Een winter bruiloft kan vol met magie en romantiek zijn. Denk aan zacht dekens, sneeuw, heerlijke eten, schaatsen en koek en zopie! Als jij nog niet overtuigt bent dat een winter bruiloft bij jou zou passen hier is wat leuke inspiratie een ideeën om een geslaagde winter bruiloft te plannen.  

Winter Schaatsbaan 

Zij jullie dol op Schaatsen? Waarom dan geen schaatsbaan huren voor in de achtertuin? Met verlichting een je eigen koek en zopie stand. Dit is ook natuurlijk erg leuk voor de kids! (en stiekem vinden volwassenen schaatsen ook super leuk!) Ja! Dit kan in jullie bruiloft budget passen. Een schaatsbaan huren kan al vanaf €550. Denk daar maar eens over na!

Keep it Simple!

Met wat simpele items zoals hout en dennenappels kan je een hele leuke sfeer creëren. Wil je geen kerst sfeer op je bruiloft denk dan aan sneeuw vlokken met zilver of goud kleuren.  Kijk hieronder voor wat hippe winter inspiratie! 

Dromen jullie al jaren van een unieke bruiloft? Kies voor ouderwets gezelligheid met deze Board Game/ Spelletjes bruiloft thema. Deze thema maakt jullie bruiloft in een klap uniek en persoonlijk. Jullie gasten leren elkaar kennen en deze thema is leuk voor jong en oud! Je kunt beginnen met hippe vintage spellen zoals hungry hippo's of mouse trap of...

In de winter trouwen? Dat is veel te koud en niet romantisch toch?? Vanaf mei t/m september zijn de meest gekozen maanden voor een bruiloft, maar dit past niet bij iedereen. Een winter bruiloft kan vol met magie en romantiek zijn. Denk aan zacht dekens, sneeuw, heerlijke eten, schaatsen en koek en zopie! Als jij nog niet overtuigt bent...