Winter Bruiloft

In de winter trouwen? Dat is veel te koud en niet romantisch toch?? Vanaf mei t/m september zijn de meest gekozen maanden voor een bruiloft, maar dit past niet bij iedereen. Een winter bruiloft kan vol met magie en romantiek zijn. Denk aan zacht dekens, sneeuw, heerlijke eten, schaatsen en koek en zopie! Als jij nog niet overtuigt bent dat een winter bruiloft bij jou zou passen hier is wat leuke inspiratie een ideeën om een geslaagde winter bruiloft te plannen.  

Winter Schaatsbaan 

Zij jullie dol op Schaatsen? Waarom dan geen schaatsbaan huren voor in de achtertuin? Met verlichting een je eigen koek en zopie stand. Dit is ook natuurlijk erg leuk voor de kids! (en stiekem vinden volwassenen schaatsen ook super leuk!) Ja! Dit kan in jullie bruiloft budget passen. Een schaatsbaan huren kan al vanaf €550. Denk daar maar eens over na!

Keep it Simple, Mooi is niet moeilijke!

Met wat simpele items kan jij een hele leuke zweer creëren. Met wat hout een dennenappels kom je al en heel eind. Wil je geen kerst zweer op je bruiloft dan zijn sneeuw vlokken met zilver,roze of blauw kleuren en leuke idee.  Wit en goud kleuren maken voor een chique styling waar elke winter bruid vrolijk van word!    

In de winter trouwen? Dat is veel te koud en niet romantisch toch?? Vanaf mei t/m september zijn de meest gekozen maanden voor een bruiloft, maar dit past niet bij iedereen. Een winter bruiloft kan vol met magie en romantiek zijn. Denk aan zacht dekens, sneeuw, heerlijke eten, schaatsen en koek en zopie! Als jij nog niet overtuigt bent...