Je bruiloft tot in de puntjes verzorgd!

Full-Service Weddingplanner

My Forever Wedding's is een full-service weddingplanner bureau die unieke bruiloften creëert, geïnspireerd door de liefdesverhalen en avonturen van onze stellen. We bieden verschillend bruiloft services aan om je bruiloft ervaring magisch te maken. Met aandacht voor elk detail en een planning mogelijkheid voor elk bruiloft budget zorgen we dat je bruiloft tot in de puntjes verzorgd is.

Bruiloftsplanning Services


Weddingplanner

Als weddingplanner zijn wij bij elke stap in het planning proces aanwezig om er voor te zorgen dat alles perfect verloopt. Planning van A tot Z, of deel planning alles is mogelijk!


Ceremoniemeester

Op de dag van je bruiloft zal ons ervaren team er zijn om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, zodat jullie, je vrienden en familie kunnen genieten van een prachtige dag. 


Weddingconsult

Wil je de organisatie van je bruiloft zelf in handen houden, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? In een weddingconsult of adviesgesprek  bespreken we al je bruiloft ideeën en geven wat goede tips over leveranciers, trouwlocaties en bruiloftstyling. 

Bruiloft Styling Services 


Bruiloft Styling
Bruiloft Styling

Bruiloft Styling

My Forever Wedding's biedt persoonlijk bruiloft styling advies, professionele bruiloft styling en hulp met je eigen D.I.Y-styling. Samen kunnen we "The Finishing Touch" creëren in de bruiloft van je dromen!

Thema Bruiloften
Thema Bruiloften

Thema bruiloften

Willen jullie een thema bruiloft? Met mijn team van styling specialisten kunnen we zorgen dat je bruiloft thema tot aan de puntjes verzorgt is. Welke thema zijn populair aankomende bruiloft seizoen?

Kennismaking gesprek inplannen

Maak direct een afspraak voor een gratis kennismaking gesprek.
Wij bevestigen uw boeking per e-mail.

"The Finishing Touch!"

Uit ervaring weet een weddingplanner de antwoorden op jullie bruiloft planning vragen. Vragen zoals, Welke leveranciers passen in jullie bruiloft budget? Welke leveranciers zijn betrouwbaar? Wat is overbodig en wat is echt nodig op de mooiste dag van jullie leven? Ik geef graag advies, tips and tricks om jullie dag zo goed mogelijk zelf te plannen. 


Een goede draaiboek voor jullie bruiloft is erg belangrijk.  Hoe laat sta je op? Hoe laat komt de visagist? Hoelang heb je nodig om je aan te kleden? Een weddingplanner kan hier mee helpen en zorgen dat alles op de trouwdag goed verloopt. Ik verzorg een professionele draaiboek en help graag met 
"the finishing touch" op jullie huwelijksdag 

Bruiloft Inspiratie Nodig?