Je bruiloft tot in de puntjes verzorgd!

Wil je de organisatie van jullie bruiloft zelf in handen houden, Maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan is een weddingconsult of adviesgesprek om alle bruiloft idee├źn te bespreken de perfecte oplossing! 

Complete weddingplanner van A tot Z,of een deel van jullie bruiloft plannen. Een bruiloft zelf plannen neemt erg veel tijd in beslag. Als weddingplanner heb ik alles onder controle en wordt jullie droom bruiloft "stress free" geregeld!

Gedurende de huwelijksdag ben ik aanwezig als ceremoniemeester Ik zorg dat alles volgens de planning verloopt en dat je samen kunt genieten van de mooiste dag van jullie leven!


"The finishing touch!"

Uit ervaring weet een weddingplanner de antwoorden op jullie bruiloft planning vragen. Vragen zoals, Welke leveranciers passen in jullie bruiloft budget? Welke leveranciers zijn betrouwbaar? Wat is overbodig en wat is echt nodig op de mooiste dag van jullie leven? Ik geef graag advies, tips and tricks om jullie dag zo goed mogelijk zelf te plannen. 

Een goede draaiboek voor jullie bruiloft is erg belangrijk.  Hoe laat sta je op? Hoe laat komt de visagist? Hoelang heb je nodig om je aan te kleden? Een weddingplanner kan hier mee helpen en zorgen dat alles op de trouwdag goed verloopt. Ik verzorg een professionele draaiboek en help graag met 
"the finishing touch" op jullie huwelijksdag 


Styling & Worshops

My Forever Wedding's inhuren voor styling en advies? Of wil jij liever zelf een D.I.Y (do it yourself) styling? Volg een van mijn workshops om samen met jouw bruidsmeisjes, moeder of toekomstige schoonmoeder hippe bruiloft decoratie zelf te maken om jullie dag nog persoonlijker te maken.

Bruiloft Tips & Inspiratie!


Volg My Forever Wedding's op Social media voor de nieuwste bruiloft trends tips, tricks and inspiratie.  Wij zijn te vinden op Instagram, Facebook en Youtube. Share en like!

Instagra:  @myforeverweddings
Facebook: My Forever Wedding's   

Contact

+31 (0)624707730
Send me a email

Bruiloft Trends

Bloemen
Kleuren