Passie voor style! 

Mijn passie voor stijl

Mijn passie voor stijl en design begon lang voordat ik een professionele weddingplanner en stylist werd. Zolang ik me kan herinneren, heb ik altijd graag willen decoreren! Voor elk seizoen of feestdag, maar mijn echte passie ligt in het stijlen van trouwfeesten en bedrijfsfeesten. 

Opgegroeid in Calgary Alberta Canada heb ik een liefde voor alles "Country". Veel van mijn styling heeft een landelijke of rustieke uitstraling, zachte kleuren en het gebruik van natuurlijke materialen. Ik ben ook dol op het hergebruik van vintage items, ik maak ze nieuw, en gebruik deze als een hippe "eye-catcher" die je bruiloft of feest uniek en onvergetelijk maken.

My Forever Wedding's biedt persoonlijk bruiloft styling advies, professionele bruiloft styling en hulp met je eigen D.I.Y-styling. Samen kunnen we "The Finishing Touch" creëren in de bruiloft van je dromen!


Ontdek je perfecte stylingmatch

Het zijn vaak de eenvoudige ideeën die iets unieks en onvergetelijk maken. De grootste fout die je kunt maken met je bruiloft styling, is om te kiezen voor veel kleine styling items. Dit zorgt voor een styling die veel te druk is en het thema van je bruiloft kan hierdoor verloren gaan. Bruiden vragen mij vaak: Hoe kan ik de perfecte styling creëren? Mijn antwoord is Keep it simple! Kies een eye-catcher die past bij het thema van je bruiloft en houd de rest lekker simpel, less is more!

Bruiloft inspiratie is overal! Er is genoeg inspiratie in tijdschriften en online. Om een eigen trouwstijl te creëren die bij jouw en je partner past, moet je je afvragen, wat maakt je gelukkig? Wat inspireert jou? Wat maakt jullie twee uniek? Waarom passen jullie zo goed bij elkaar? 

Ik word altijd geïnspireerd door mijn cliënten, of het nu gaat om een grote bruiloft met een groot budget of een kleine low budget bruiloft, ik probeer altijd de perfecte stylingmatch te vinden. Je bent uniek en verdient een bruiloft styling die jullie liefde viert. Dat is tenslotte waar een bruiloft allemaal om draait!

Wil jij graag hulp met het ontdekken van jullie stylingmatch? In een weddingconsult kunnen wij samen brainstormen om jullie perfecte stylingmatch te vinden.Styling Services

D.I.Y Styling  

Wil jij zelf de styling van je eigen bruiloft doen, maar heb je wat extra handen nodig om alle projecten op tijd af te krijgen? Ik help u graag!  Neem contact met mij op 

Professionele Styling

Wil jullie het wat groter aanpakken met een "over de top" styling! Hier kan ik ook mee helpen. Niets is te gek! Neem contact op voor meer informatie over mijn styling pakket. 

Styling Advies

Weet jij niet zo goed wat voor styling bij jullie bruiloft past? Of wil jij wat nieuwe en unieke ideeën? Vraag vandaag een advies gesprek aan. 


Bruiloft inspiratie

Socialmedia

Facebook
Instagram

Contact

+31 (0)624707730
Send me a email

Bruiloft Trends

Bloemen
Kleuren

Workshops

Liefde hoepel
Bruidsboeket