Passie voor style! 


Wedding Designer 

Heb je geen idee waar je moet beginnen met de styling en ontwerp van jullie bruiloft ? Geen zorgen, styling is onze passie en wij zorgen graag voor een bruiloft waar jullie gasten nog lang over na zullen praten! Eerlijk gezegd hebben wij nog nooit een design moodboard gemaakt waar we niet helemaal verliefd op zijn geworden! Wij denken graag "out of the box" om ervoor te zorgen dat jullie bruiloftsstyling perfect bij jullie past. Van Uitnodigen en menukaart, van ceremonie tot avondfeest wij zorgen voor de gehele stylingsplaatje.  

Styling Services


Wedding Designer

Professionele styling voor de WOW effect! Met onze design studio maken wij een professionele stylingsplan volledig op maat en aangepast naar jullie wensen. Jullie liefdes verhaal wordt verteld met elk detail, de uitnodigingen, soort bloemen, tafellinnen, bruidstaart en alle kleine details worden persoonlijk geselecteerd voor een onvergetelijke bruiloftsstyling. 


 D.I.Y Bruiloftsstyling

Wij helpen graag met jullie D.I.Y styling. Soms is het lastig om de styling van een trouwlocatie voor de bruiloft te versieren, dit kan bijvoorbeeld komen door openingstijden van jullie feestlocatie. Omdat je jezelf niet in twee├źn kan snijden beiden we hiervoor een oplossing. Vraag naar alle mogelijkheden.