Passie voor style! 


Wedding Design

Creativiteit en design is onze grootste passie! Eerlijk gezegd hebben we nog nooit een design moodboard gemaakt waar we niet helemaal verliefd op zijn geworden! 

Wedding Design is alle design elementen van een bruiloft zoals, het bruiloft thema of kleuren thema, de uitnodigingen, tafelplan en lichtplan tot bloemen, meubels, linnengoed en kleding. Wij denken aan het grote geheel en werken samen met jullie om een unieke trouwstijl te creëren. Wedding Design kan worden toegevoegd aan ons Forever & Always-pakket of apart worden aangeboden als je gewoon wat extra hulp nodig hebt om jullie bruiloft styling details samen te stellen.


Duurzaam Design

Wij houden ervan om onze bruidsparen te inspireren om anders te gaan denken als het gaat om bruiloftsstyling en design. En eco-friendly wedding of een duurzaam bruiloft is de nieuwste bruiloftstrend! Duurzaam design hoeft niet ten kosten te gaan van een stijlvol geheel. Denk aan het hergebruiken of het up-cyclen van vintage items als styling materiaal, of in plaats van bloemen als centerpiece gebruik dan planten in potten, deze worden niet weggegooid maar blijven door groeien!

Wij zitten vol met duurzaam ideeën en werken graag samen met bruiloft leveranciers die ook duurzaam en vernieuwend denken, dit zorgt niet alleen voor een unieke trouwstijl, maar vermindert ook onze carbon footprint!

Zijn jullie benieuwd naar nog meer duurzaam bruiloft ideeën of willen jullie graag een eco-friendly wedding? Neem dan contact op met ons design team! Let's get this party started!Not just for the rich & famous!

Waarom een Weddingplanner?

Wist je dat jullie budget een groot onderdeel van ons werk uitmaakt, wij zoeken naar een passende oplossing! Alle bruiloften zijn budgetbruiloften en bijna elk budget is krap! Wij nemen de tijd om over jullie budget te praten en helpen bij het bepalen wat jullie echt nodig hebben en wat juist niet. Dit bespaart tijd en geld!

>Meer lezen........

Aanbevolen door Zankyou

Duurzaam Bruiloft Tips:

>Gebruik locale leveranciers
> Gebruik natuurvriendelijk confetti
>Duurzaam vervoer, kom op de Fiets!
>Menu kaarten van zaadpapier 
>Let love grow bedankjes
>Volg ons voor meer tips @my.forever.weddings