Passie voor style! 


Stylist Met Passie

Als stylist zie ik graag een bruiloft die tot aan de puntjes verzorgd is, een goed
ge-styled bruiloft maakt indruk op jullie gasten en wordt lang over na gepraat. Kleurkeuzen, bloemen en unieke accessoires zijn "the finishing touch!"

Met mijn Canadese roots heb ik een liefde voor alles "Country". Veel van mijn styling heeft een landelijke of rustieke uitstraling, het gebruik van natuurlijke kleuren en materiaal. Ik ben ook dol op het hergebruik van vintage items, kleurrijke bruiloften en themabruiloften.  

Styling en decoreren is echt mijn passie, met veel liefde en plezier help ik jullie met professionele bruiloftsstyling, D.I.Y styling en geef persoonlijk styling advies.

Styling Services


Professionele Styling

Professionele styling voor de WOW effect! Met onze design studio maken wij een professionele stylingsplan volledig op maat en aangepast naar jullie wensen. Jullie liefdes verhaal wordt verteld met elk detail, de uitnodigingen, soort bloemen, tafellinnen, bruidstaart en alle kleine details worden persoonlijk geselecteerd voor een onvergetelijke bruiloftsstyling. 


 D.I.Y Bruiloftsstyling

Wij helpen graag met jullie D.I.Y styling. Soms is het lastig om de styling van een trouwlocatie voor de bruiloft te versieren, dit kan bijvoorbeeld komen door openingstijden van jullie feestlocatie. Omdat je jezelf niet in twee├źn kan snijden beiden we hiervoor een oplossing. Vraag naar alle mogelijkheden. 


Bruiloft Styling Advies

Weet je niet zo goed wat voor bruiloftsstyling bij jullie past? Of willen jullie wat advies over de nieuwste bruiloftstrends. Een bruiloftsconsult kan hiervoor de oplossing zijn. Samen maken wij een moodboord en bespreken wij alle styling mogelijkheden.