Passie voor style! 

Mijn passie voor stijl

Mijn passie voor stijl en design begon lang voordat ik een professionele weddingplanner en stylist werd. Zolang ik me kan herinneren, heb ik altijd graag willen decoreren! Voor elk seizoen of feestdag, maar mijn echte passie ligt in het stijlen van trouwfeesten en bedrijfsfeesten. 

Opgegroeid in Calgary Alberta Canada heb ik een liefde voor alles "Country". Veel van mijn styling heeft een landelijke of rustieke uitstraling, zachte kleuren en het gebruik van natuurlijke materialen. Ik ben ook dol op het hergebruik van vintage items, ik maak ze nieuw, en gebruik deze als een hippe "eye-catcher" die je bruiloft of feest uniek en onvergetelijk maken.

My Forever Wedding's biedt persoonlijk bruiloft styling advies, professionele bruiloft styling en hulp met je eigen D.I.Y-styling. Samen kunnen we "The Finishing Touch" creëren in de bruiloft van je dromen!


Ontdek je perfecte stylingmatch

Het zijn vaak de eenvoudige ideeën die iets unieks en onvergetelijk maken. De grootste fout die je kunt maken met je bruiloft styling, is om te kiezen voor veel kleine styling items. Dit zorgt voor een styling die veel te druk is en het thema van je bruiloft kan hierdoor verloren gaan. Bruiden vragen mij vaak: Hoe kan ik de perfecte styling creëren? Mijn antwoord is Keep it simple! Kies een eye-catcher die past bij het thema van je bruiloft en houd de rest lekker simpel, less is more!

Bruiloft inspiratie is overal! Er is genoeg inspiratie in tijdschriften en online. Om een eigen trouwstijl te creëren die bij jouw en je partner past, moet je je afvragen, wat maakt je gelukkig? Wat inspireert jou? Wat maakt jullie twee uniek? Waarom passen jullie zo goed bij elkaar? 

Ik word altijd geïnspireerd door mijn cliënten, of het nu gaat om een grote bruiloft met een groot budget of een kleine low budget bruiloft, ik probeer altijd de perfecte stylingmatch te vinden. Je bent uniek en verdient een bruiloft styling die jullie liefde viert. Dat is tenslotte waar een bruiloft allemaal om draait!

Wil jij graag hulp met het ontdekken van jullie stylingmatch? In een weddingconsult kunnen wij samen brainstormen om jullie perfecte stylingmatch te vinden.Styling Services

Professionele Styling

My Forever Wedding's is gespecialiseerd in de styling van bruiloften. We passen de bruiloft styling aan naar je gekozen bruiloft thema en zorgen voor de decoratie van de trouwlocatie en feestlocatie. Bloemstukken, accessoires en verlichting worden op elkaar afgestemd. We denken aan elk kleine detail zoals de save the date karten, menukaarten, bedankjes, het gastenboek en de cadeautafel. 

Een goed gestylde bruiloft zorgt voor een onvergetelijke dag!
Vraag naar onze bruiloft styling pakket.Hulp met D.I.Y Styling.

Bruiloft styling is de leukste onderdeel van een bruiloft, we kunnen dan ook indenken dat je zelf ook een deel van je styling persoonlijk wil maken. Soms is het moeilijk om de styling van een trouwlocatie voor de bruiloft aan te kleden. Dit kan bijvoorbeeld komen door openingstijden van een feestlocatie of trouwlocatie. Omdat je jezelf niet in tweeën kan snijden beiden we hiervoor een oplossing. 
Mijn team van bruiloft stylisten zorgen voor jouw styling precies hoe je het in je gedachten had. Bruiloft Styling Advies

Weet je niet zo goed wat voor bruiloft styling bij jullie past? Ik vind altijd de perfecte stylingmatch. Om een uniek en persoonlijk bruiloft te creëren geef ik graag styling advies en bespreken wij de mogelijkheden die in jullie bruiloftsbudget past. Vraag naar een styling advies gesprek. Samen kunnen we je droom styling bedenken en creëren.