Een Onvergetelijk Bruiloft

THEMA BRUILOFTEN

Een bruiloft met een thema maakt jullie dag uniek. Aankomende bruiloft seizoen zijn er veel populaire thema's, denk aan een vintage thema, beach bruiloft of een glamour bruiloft. Er zijn veel mogelijkheden, mijn team van styling specialisten zij gespecialiseerd in thema bruiloften. Geen thema is te gek, wij houden van "out of the box" en zorgen dat je bruiloft thema tot aan de puntjes verzorgt is. Hier onder zijn wat van onze favorieten bruiloft thema's van dit seizoen. 


Urban City Thema Bruiloft


Met de fiets naar je bruiloft en veel hippe industriĆ«le details. Deze Urban city bruiloft thema is zeer unieke en zorgt voor een onvergetelijke dag!  Wonen jullie in een grote stad? en willen jullie bruiloft dicht bij huis houden? Denk dan aan een Urban City bruiloft. Met stoere elementen en prachtige trouwlocaties. Deze nieuwe bruiloft trend laat zien dat bruiloften niet altijd groots en uitbundig hoeven te zijn om prachtig te zijn.


Bohemian Thema Bruiloft


Bohemian of Ibiza style bruiloften beginnen steeds populairder te worden. Bij de bohemian bruiloft staan vrijheid en een ontspannen sfeer centraal. Puur en natuurlijk elementen worden gebruikt om deze bruiloft thema te realiseren. Geniet van een duurzaam bruiloft buiten in het natuur.


Country Thema Bruiloft


Een van de bruiloft trends dit jaar is "Rustic Country", lekker buiten in de tuin, in het bos, op de boerderij of een typisch landelijke trouwlocatie. Bij de country bruiloft staan vrijheid en een ontspannen sfeer centraal. Puur en natuurlijk elementen worden gebruikt met veel vintage en rustic items. Met een country bruiloft thema kan van alles, denk aan paarden, koeien of oude auto's, hooiwagens, cactussen of een echte country saloon. Er zijn veel mogelijkheden om je eigen draai aan deze thema te geven.