It's your day, do it your way!

THEMA BRUILOFTEN

Bruiloften zijn maatwerk en elk bruiloft is net zo uniek als jullie zelf. Dare to be different! Vier jullie liefdes verhaal op je eigen manier en denk gerust out of the box. Wij denken graag met jullie mee!  Thema bruiloften zijn helemaal hip! Kies bijvoorbeeld voor een thema van je favoriete Netflix serie, zoals Peaky Blinders of kies voor en festival thema met hippe food trucks. Wat past bij jullie?  Wat vinden jullie echt te gek!  Maak van jullie bruiloft een eigen style feest en geniet van elke moment.

Aankomende bruiloft seizoen zijn er veel populaire thema's, denk aan een vintage bruiloft thema, Bohemian bruiloft of een Glitter & Glamour bruiloft. Wij houden er van! Geen thema is te gek, hier onder zijn onze favorieten bruiloft thema's van dit seizoen. 


Urban City Thema Bruiloft


Met de fiets naar je bruiloft en veel hippe industriële details. Deze Urban city bruiloft thema is zeer unieke en zorgt voor een onvergetelijke dag!  Wonen jullie in een grote stad? en willen jullie bruiloft dicht bij huis houden? Denk dan aan een Urban City bruiloft. Met stoere elementen en prachtige trouwlocaties. Deze nieuwe bruiloft trend laat zien dat bruiloften niet altijd groots en uitbundig hoeven te zijn om prachtig te zijn.


Festival Thema Bruiloft


Bohemian of Festival style bruiloften beginnen steeds populairder te worden. Bij een festival bruiloft staat vrijheid en een ontspannen sfeer centraal. Puur en natuurlijk elementen worden gebruikt om deze bruiloft thema te realiseren. Geniet van een duurzaam bruiloft buiten in het natuur.


Country Thema Bruiloft


Een van de bruiloft trends dit jaar is "Rustic Country"  lekker buiten in de tuin, in het bos, op de boerderij of een typisch landelijke trouwlocatie. Bij de country bruiloft staan vrijheid en een ontspannen sfeer centraal. Puur en natuurlijk elementen worden gebruikt met veel vintage en rustic items. Met een country bruiloft thema kan van alles, denk aan paarden, koeien of oude auto's, hooiwagens, cactussen of een echte country saloon. Er zijn veel mogelijkheden om je eigen draai aan deze thema te geven. 

Kleurrijk, Regenboog Bruiloft 

Rainbow en kleurrijke bruiloften zijn erg uniek en zorgen voor een WOW effect! 
Dare to be different en kies een vrolijk en kleurrijke bruiloft. 

Nog meer bruiloft thema's