Not just for the rich & Famous

Not just for the Rich & Famous

Weddingplanners zijn niet meer alleen voor "the rich and famous" Een weddingplanner hebben is geen luxe, het is gewoon slim! Planners zijn er om te helpen, we zijn goed in wat we doen en hebben ervaring met het oplossen van alle problemen rondom de bruiloftsplanning. Wij hebben in de loop der jaren zoveel redenen gehoord waarom bruidsparen denken dat ze geen weddingplanner nodig hebben.

laten we het daar eventjes over hebben: 

"Wij hebben een budget bruiloft"

Wist je dat jullie budget een groot onderdeel van ons werk uitmaakt, wij zoeken naar een passende oplossing! Alle bruiloften zijn budgetbruiloften en bijna elk budget is krap. Wij nemen de tijd om over jullie budget te praten en helpen bij het bepalen wat jullie echt nodig hebben en wat juist niet. Dit bespaart tijd en geld! En wie weet kunnen wij zelfs aan de touwtjes trekken en wat super deals voor jullie regelen met de beste leveranciers. Wij hebben een gratis budget planner worksheet samengesteld om jullie een kickstart te geven in jullie planningsproces.


"Ik wil mijn eigen bruiloft plannen!"

Natuurlijk wil je dat! Je wil alle leuke dingen doen, niet de stressvolle, vervelende of lastige dingen, zoals prijslijsten doornemen, wachten tot leveranciers eindelijk mailtjes beantwoorden, leveringen ontvangen en alles coördineren en instelleren op jullie trouwdag. Met een planner, plan je nog steeds je eigen bruiloft maar met een gids met ervaring en focus op de belangrijke details. Wij begrijpen jullie bruiloft visie, meer dan wie dan ook, en we weten hoe we dit met succes kunnen realiseren. Ons doel is om jullie te leren kennen, als een echte vriendin, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat jullie bruiloft een weerspiegeling is van jullie liefdes verhaal.

Gebruik maken van een weddingplanner neemt niet het lol en plezier weg van het doen van bruiloftsactiviteiten met je familie en vrienden, wij geven juist tips en suggesties over elk project waar je aan werkt. Dus ga je gang met het DIY project met je bestie of bak koekjes met Oma! Je kan een weddingplanner hebben en al je vrienden en familie erbij betrekken.


"Mijn locatie heeft een planner"

Ja, je locatie heeft een planner, alle locaties hebben een "planner", maar de waarheid is dat ze zich zorgen maken over de locatie, het eten en de ruimte die jullie gaan gebruiken. Als het op de planning aankomt, het enige dat ze jullie zal vragen is, hoe laat begint het diner? Ze zullen geen afspraak voor je inplannen, of helpen bij het uitkiezen van briefpapier of het maken van een draaiboek voor de hele trouwdag. Ze zullen er zijn op je trouwdag, maar ze zullen er niet zijn als je iemand nodig hebt om je bruidsboeket vast te houden, je te vertellen wanneer je de taart moet aansnijden of je weekendtassen in de limousine zetten. Een "locatie planner" is geen weddingplanner dus gebruik dit niet als excuus om geen eigen weddingplanner te gebruiken 


"Ik kan het prima zelf plannen"

Al jullie hardwerkende koppels, waarom zou je in vredesnaam nog een fulltime baan er bij willen? Het plannen van een bruiloft kost veel tijd, waarom zou je het niet overlaten aan iemand die precies weet wat ze doet.
De belangrijkste factor om te beslissen of je een planner nodig hebt, is geld, iedereen heeft een beperkt budget! We begrijpen het volledig en hebben een aantal geweldige pakketten samengesteld. Bruiloften zijn maat werk, niet een bruiloft is het zelfde, wij zorgen ervoor dat jullie bruiloft bij jullie style en trouwideeën past. Weddingplanners zijn niet alleen voor "the rich and famous", laat ons jullie bruiloft plannen, want jullie verdienen een geweldige bruiloft!
Let's get this party Started


Jullie Bruiloftsbudget

Het Bruiloftsbudget waar moet je beginnen!? Bruiloften Zijn een investering en wij helpen graag met een handige budgetplan om het kostenplaatje overzichtelijk te houden. Wil je deze handige budgetplan gratis in je mailbox ontvangen vul dan hier je gegevens in. 

Dit is waar uw tekst begint. U kunt hier klikken en beginnen met typen. Quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores.