Planningspakketten!

Ons Planning Pakketten Om jullie de aandacht te geven die jullie verdienen, wordt onze Full- planning service op maat gemaakt. Prijzen zijn afhankelijk van jullie trouw locatie, aantal gasten en bruiloft details. Ons Always & Forever pakket heeft een vanaf prijs van € 4500 voor 60 planningsuren.


Ons wedding day management pakket wordt aangepast aan jullie bruiloft wensen en begint met een aantal weken plannen voor jullie bruiloft. Prijzen variëren, afhankelijk van de voorbereidingstijd en het aantal planners die nodig zijn om jullie evenement te coördineren. Pakketten zijn vanaf
€1875 voor 25 uren.Dit pakket wordt aangepast aan jullie bruiloft wensen en mag gerobineerd worden met alle andere planningspakketten, of allen aangeboden als je gewoon wat extra hulp nodig hebt om jullie bruiloft details samen te stellen. Prijs per planningsuur is €75 met een minimum van 12 uur indien niet gecombineerd met een ander arrangement.Let's get this party started!


Bruiloft ervaringen!

Een bruiloft plannen moet een geweldige ervaring zijn, je trouwt tenslotte maar één keer! We hebben de afgelopen jaren veel bruidsparen geholpen bij het plannen, coördineren en ontwerpen van de bruiloft van hun dromen. Onze bruidsparen vertellen ons hoeveel stress, tijd en geld ze hebben bespaard door ons als hun planningspartner te gebruiken.