Service op maat!

Planning Services & Pakketten

Een goed begin is het halve werk! Voor alle bruiloft services nemen wij de tijd om jullie te leren kennen, zodat we zo goed mogelijk kunnen beginnen met plannen. Wij zullen een pakket aanbieden die perfect past bij jullie bruiloft ideeën en wensen. Van begin tot eind werken wij graag samen met jullie om jullie unieke en onvergetelijke bruiloft te plannen. 

Waar wacht je op? Lets get this party started!


Always & Forever Full Service Planning

Het plannen van een bruiloft kost tijd, veel tijd, 528 uur om precies te zijn! (WOW) We begrijpen hoe druk je het hebt en dat je misschien niet al je vrije tijd aan het plannen wilt besteden. Het enige dat jullie moeten doen, is de definitieve beslissingen nemen en betrokken zijn met alle leuke dingen. Dus ontspan, haal diep adem en schenk een glas champagne in ... we zijn er om te helpen!

Om jullie de aandacht te geven die jullie verdienen, wordt onze Full- planning service op maat gemaakt. Prijzen zijn afhankelijk van jullie trouw locatie, aantal gasten en bruiloft details. Ons Always & Forever arrangement heeft een vanaf prijs van
€ 4500 voor 60 planningsuren.

We kunnen niet wachten om jullie liefdesverhaal te vertellen en plannen graag een gratis consult in om alle opties te bespreken.


Wedding Day Management

Het is bijna zover, jullie trouwdag! En alle details vallen op hun plaats. Als bruidspaar kun je niet op twee plaatsen tegelijk zijn, je wil je vrienden of familie niet vragen om jullie dag te coördineren , je wil dat ze mee genieten! Met ons Wedding Day Management pakket kunnen jullie en jullie gezin echt achterover leunen en genieten van jullie trouwdag.

Dit pakket wordt aangepast aan jullie bruiloft wensen en begint met een aantal weken plannen voor jullie bruiloft. Prijzen variëren, afhankelijk van de voorbereidingstijd en het aantal planners die nodig zijn om jullie evenement te coördineren. Pakketten zijn vanaf € 1875 voor 25 uren.

Vertel ons al jullie plannen! wij plannen graag een consult in om alle planning mogelijkheden te bespreken.


Wedding Design

Zijn jullie goed in het plannen maar hebben jullie geen idee waar je moet beginnen met de styling en ontwerp van jullie bruiloft ?Geen zorgen, eerlijk gezegd hebben wij nog nooit een design moodboard gemaakt waar we niet helemaal verliefd op zijn geworden!

Styling is onze passie en wij zorgen graag voor een bruiloft waar jullie gasten nog lang over na zullen praten. Luxe bruiloften met alles er op en er aan, of simpel bruiloften buiten in de natuur, wij zorgen voor een uniek en persoonlijk bruiloft design.

Dit pakket wordt aangepast aan jullie bruiloft wensen en mag gerobineerd worden met alle andere planningspakketten, of allen aangeboden als je gewoon wat extra hulp nodig hebt om jullie bruiloft styling details samen te stellen. Prijzen variëren, afhankelijk van de voorbereidingstijd en design wensen van jullie bruiloft. Pakketten zijn vanaf € 900 voor 12 uren.

Wij plannen graag een consult gesprek om jullie te leren kennen en jullie unieke bruiloft te ontwerpen.