Bruiloft Tips & Advies

Tips van een weddingplanner


Een weddingconsult is de perfect oplossing als jullie graag zelf een onvergetelijke bruiloft wil plannen, maar niet weet waar je moet beginnen. En trouwadviesgesprek oftewel een weddingconsult wordt volledig aangepast aan jullie wensen en vragen. Deze gesprek zorgt voor een goed begin in je bruiloft planning proces. Een goed begin is het halve werk!  Bruiloft Advies & Weddingconsult

Een wedding consult is veel meer dan een goed gesprek. Wij nemen de tijd om jullie op weg te helpen met het plannen van jullie droom bruiloft. Tijdens deze wedding consult kunnen wij jullie vragen beantwoorden. Wij geven graag praktische bruiloftstips en adviezen over de bruiloftsplanning, budgetten en het kiezen van de juiste leveranciers. Ook denken wij graag mee over jullie persoonlijke bruiloft styling en kunnen wij samen een moodboard opstellen om deze stylingsmatch of thema uit te werken voor jullie bruiloft.  

Niet alleen de planning en de organisatie is belangrijk, maar ook het op papier zetten hiervan.  Dit alles wordt gepland in een draaiboek. Hier kunnen wij natuurlijk ook mee assisteren. 

Een weddingconsult wordt volledig aangepast aan jullie persoonlijke wensen en vragen. Na dit advies gesprek, hebben jullie genoeg ideeën om zelf aan de slag te gaan met het plannen van jullie bruiloft!  


Win een GRATIS ceremoniemeester

Winter Actie

My Forever Wedding's heeft een koele winter actie voor het aankomende bruiloft seizoen. Bij een aankoop van een Bruiloft Advies-Pakket of een Bruiloft Advies-Pakket Cadeaubon, maak je kans op een GRATIS ceremoniemeester pakket t.w.v. €750! 

Cadeau Tip! Geef een Wedding Consult Cadeaubon

*Deze actie is geldig t/m 28 Feb 2020