Echte Liefde!

Bruiloft Portfolio & Reviews

 Bruidsparen Bedankt! 

Wij houden van onze bruidsparen!
Wij  zijn dankbaar dat jullie ons deel hebben laten uitmaken van jullie speciale dag!

Client Love! Bruiloft A & W Orlando Florida

15-01-2023

Lieve Nicole, heel erg bedankt voor alles! Het was mooier dan we ooit hebben durven dromen. 

Bruiloft F & D in Zanzibar

11-09-2022

My Forever Wedding's heeft ons perfect geholpen bij het plannen van onze buitenlandse bruiloft. We hadden fijn contact, ik kon altijd bellen of appen maar Nicole gaf ons het gevoel dat alles tot in de puntjes was geregeld. Ze is heel persoonlijk en luisterde goed naar onze wensen. Ze is zelfs naar Schiphol gekomen met een cadeautje voor ons bij thuiskomst! Dat extra stapje, dat is precies Nicole! Ik raad haar zeker aan! 

Bruiloft C & J in Miami

 15-05-2022

Nicole was onze weddingplanner en zij heeft er alles aan gedaan om onze trouwdag in het buitenland te laten verlopen zoals wij ervan droomden. Met een hele persoonlijke touch, zoals een kennismakingsgesprek waarvoor ze 200km moest rijden of als verrassing te wachten op het vliegveld toen we weer thuiskwamen. In een woord, top!


Bruiloft L & A in Hoorn 

15-08-2020

Dankjewel voor het versieren! Was super mooi.Bruiloft S & J in Amstelveen

18-07-2020

Lieve, goede en gezellige hulp met het plannen van de mooiste dag, Super!


Bruiloft D & S in Den-Bosch

27-09-2019

Nicole was erg behulpzaam en luisterde goed naar mijn wensen voor de styling van onze bruiloft. Ze was op de dag zelf al vroeg aanwezig en heeft alle ruimtes perfect gedecoreerd. Zeker de moeite waard, er word veel stress uit handen genomen door Nicole! Nogmaals bedankt voor alles .

Bruiloft K & K België

15-09-2018

Nicole we willen jouw heel erg bedanken voor jouw inzet en werk wat jij hebt gedaan om onze huwelijksdag tot een onvergetelijke dag te maken.

Wij willen jouw ook zeker aanbevelen!


Bruiloft D & W in Calgary Canada

28-06-2014

When preparing for my wedding, Nicole went above and beyond to be there and assist with every little detail! She dedicated so much time and energy in ensuring my day was personalized, and she had the most creative ideas! If you're looking for someone to plan your wedding, I totally recommend My Forever Wedding'sWij zijn super trots om finalist te zijn voor beste weddingplanner van 2022! Dankzij alle stemmen van ons collega's in het trouwbranche en bruidsparen! Willen jullie enorm bedanken. Let's get this party started!