Trouwen in Amsterdam

Een onvergetelijke statsbruiloft

Wat maakt ons planning uniek? 

Amsterdam is multicultureel! En dat zijn wij ook! Wij werken graag met alle culturen en houden van een huwelijksfeest met de combinatie van typische Nederlands en een tikkie saus van andere culturen! Een Internationale feestje waarin iedereen op zijn gemak is en welkom voelt. Ons planners spreken vlooiend Engels en Nederlands en denken graag "out of the box"  om een bruiloft te plannen die persoonlijk is en bij jullie past.  

Bij ons is iedereen welkom! Willen jullie intiem trouwen in Amsterdam of juist een grote feest waarin al je vrienden en familie van over de hele wereld mee reist naar Amsterdam! Alles is bij ons mogelijk en wij denken graag met jullie mee. Plan vandaag een gratis Discovery Call om alle mogelijkheden te ontdekken.  


Onvergetelijke momenten in ons hoofdstad! 

Wist jij dat Amsterdam meer dan 70 officiële trouwlocaties heeft!  Zeg het jawoord in een museum, op een rondvaartboot, in een hip en modern hotel of een prachtige oude grachtenpand! In Amsterdam zijn er zoveel mogelijkheden om een uniek en onvergetelijk bruiloft te plannen! 


Een passie voor de stad! 

Een bruiloft plannen in de Amsterdam is ons specialiteit! Wij hebben en passie voor Amsterdam en weten alle verstopte parels en trouwlocaties in ons magische hoofdstad. Samen werken met lokale ondernemers is voor ons belangrijk! Wij werken graag met bruiloft leveranciers die ook een passie hebben voor hun werk, leveranciers die jullie graag alle aandacht geven en alles net wat persoonlijker maken. 

Willen jullie een echte Amsterdamse bruiloft? Plan dan vandaag jullie gratis Discovery call! 

Symbolisch of Ceremonieel Trouwen

Willen jullie alleen ceremonieel trouwen, met een symbolische huwelijksceremonie? Dit wordt steeds populairder! Jullie mogen dan zelf kiezen waar en wanneer de ceremonie plaatsvindt, en jullie zijn niet verbonden aan vaste trouwlocaties! Dus "think out of the box"  en ga trouwen in een bloembollen veld tussen de tulpen of in je favoriete stamp kroeg in hartje Amsterdam!

Het plannen van een ceremoniële bruiloft werkt het zelfde als het plannen van een wettelijke huwelijk ceremonie, maar zonder de hoge kosten van de Gemeente Amsterdam, dan hou je meer geld over voor jullie trouwfeest!

Net even anders!

Misschien denken jullie niet gelijk aan Amsterdam als het perfecte locatie voor jullie bruiloft. Trouwen in Amsterdam is net even anders! Je kan alle kanten op, van een hippe en modern bruiloft met alle trends een luxe eten, tot een klein intiem bruiloft in en van de prachtige grachtenpanden met een top feest in een Karaoke bar! Denk ook aan de Hortus botanicus en zeg ja in een tropische omgeving of droom weg tussen de vissen in de aquarium in de Artis. 

Wij plannen graag onvergetelijke momenten! Plan vandaag jullie Discover Call om alle mogelijkheden te ontdekken.