Trouwen in Amsterdam

Stadsbruiloft Amsterdam

Trouwen in Amsterdam
Trouwen in Amsterdam

Jullie huwelijksfeest in de bruisende stad Amsterdam! Misschien denken jullie niet gelijk aan een stadsbruiloft maar trouwen in de stad heeft veel voordelen, het is levend en gezellig, misschien komen jullie bruiloftsgasten ook uit de stad en hoeven ze niet ver te reizen voor jullie bruiloft, en in steden vind je de mooiste monumentale panden voor prachtige trouwfoto's!

Een bruiloft plannen in de Amsterdam is ons specialiteit! Willen jullie een luxe bruiloft met alles er op en er aan of liever klein en intiem met een groep van jullie beste vrienden, alles is mogelijk. Samen met ons team van lokale leverancier zorgen wij dat jullie bruiloft tot in de puntjes wordt verzorgd. 

Trouwfoto's in Amsterdam

Ceremonieel Trouwen

Ceremonieel Trouwen
Ceremonieel Trouwen

Denken jullie aan een ceremoniële bruiloft in Amsterdam? Dit wordt steeds populairder! Jullie mogen zelf kiezen waar en wanneer de ceremonie plaatsvindt, en jullie zijn niet verbonden aan vaste trouwlocaties. 

Wij organiseren jullie bruiloft op het zelfde manier als een wettelijke huwelijk, maar zonder de hoge kosten van de Gemeente Amsterdam, dat is dus meer geld over houden voor jullie trouwfeest! 


Let's get this party started!


All-inclusive Arrangement

Salonboot Hilda
Salonboot Hilda

Samen met top leveranciers hebben wij een aantal All-inclusive bruiloft Arrangementen samengesteld. In een arrangement zijn alle basis elementen van jullie bruiloft geregeld. Zoals een trouwlocatie, fotograaf, bruidstaart, bruidsboeket en zelfs een trouwjurk!

Op dit moment hebben wij twee top trouwlocaties in Amsterdam die mee doen met ons arrangementen. Jullie kunnen all-incusive genieten van een bruiloft op de grachten van Amsterdam in de prachtige saloonboot Hilda, of een geniet van luxe bruiloft in de mooiste Hotel van Amsterdam het Waldorf Astoria!

Het Waldorf Astoria Hotel
Het Waldorf Astoria Hotel

Wij bieden ons bruidsparen upgrades en extra opties aan om een alle arrangement zo persoonlijk mogelijk te maken. Arrangementen zijn vanaf 30 gasten en zijn verkrijgbaar vanaf €7500. Kies zelf een datum en wij gaan voor jullie aan de slag!   


Wie zijn wij:

Wist je dat wij graag samenwerken met lokale leveranciers en kleine ondernemers? om erachter te komen waarom ........ meer lezen....

Aanbevolen door Zankyou