"The Finishing Touch" 

Professional Weddingplanner.

Jullie droom bruiloft organiseren we met veel liefde, creativiteit en enthousiasme. Of jullie nu een urban city bruiloft willen, of een geheel verzorgd weekend in een romantisch kasteel of zelfs intiem met vrienden en family in je eigen achtertuin, alles is mogelijk!

We beginnen met het leren kennen van jullie beiden, je stijlen, je voorkeuren, je favoriete gerechten en kleuren. Dan ga we op zoek naar de perfecte match in onze lange lijst van ervaren leveranciers om jullie unieke huwelijksvisie tot leven te brengen!


Als weddingplanner controleren en beheren we alle contracten met leveranciers, plannen alle ontmoetingen en locatie bezoeken. Bij elke stap in het planning proces zijn we aanwezig om er voor te zorgen dat alles perfect verloopt.

My Forever Wedding's kan een complete bruiloft van A tot Z organiseren, of enkele onderdelen van jullie bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan een draaiboek of stylingsplan, en het contact leggen met de trouwlocatie en met alle leveranciers. We gaan samen met je aan de slag om jullie droom dag te realiseren. 


Zorgeloos Genieten!

My Forever Wedding's zorgt ervoor dat er geen details over het hoofd wordt gezien. We helpen met het bruiloft budget en planning, trouw en feest locatie, fotograaf of videograaf. Ook op de dag zelf zijn we aanwezig als aanspreekpunt voor alle leveranciers en gasten als ceremoniemeester. Door een goede weddingplanner in te huren kun je zorgeloos naar je bruiloft toeleven en van je grote dag genieten.