Een Bruiloft Vol Beleving!

Planning your wedding experience

Bruiloftsplanning vol beleving! 

Laten we van jullie bruiloft een ervaring maken om nooit te vergeten! We streven ernaar een onvergetelijk huwelijksfeest te plannen dat net even anders is dan de rest. Ons doel is om "out-of-the-box" te denken en een next-level bruiloft te creëren die perfect past bij jullie stijl en liefdesverhaal. Of het nu gaat om een themabruiloft, een hippe stadsbruiloft in Amsterdam, of een intieme elopement in het buitenland, bij ons is alles mogelijk!


Bruiloftsplanning Services 

V.I.P Micro Wedding Planning 

Het plannen van jullie intieme micro-bruiloft, of het nu in Amsterdam is of wereldwijd. Planning op maat voor max  20 van jullie favoriete gasten! onze micro-bruiloft planningservices omvatten alles van A tot Z en meer. Deze planningservice begint vanaf  €3100.

V.I.P Full Wedding Planning

Geniet van de luxe van stressvrije bruiloftsplanning met onze V.I.P. Planning service, in Amsterdam is of ergens anders ter wereld. Dit uitgebreide pakket laat geen enkel detail over het hoofd gezien en is geschikt voor zowel grootschalige bruiloften in Nederland en in het buitenland. Laat ons jullie droom bruiloft creëren, vanaf €4200.

Extra's en Add-on's

Voor een verbeterde planningservaring bieden wij een scala aan extra services. Voor weekendbruiloften hebben we een 'day before' en 'day after' service, en vergeet natuurlijk niet jullie huwelijksreis of de eerste stap, de verloving! Deze extra diensten kunnen allemaal gecombineerd worden met onze planningservices. De pakketten voor extra's beginnen bij €595.


Lets get this party started!