"The Finishing Touch" 
voor een onvergetelijke huwelijksdag!

Professional weddingplanner.

Jullie droom bruiloft organiseer ik met veel liefde, creativiteit en enthousiasme. Of jullie nu een urban city bruiloft, of een geheel verzorgd weekend in een romantisch kasteel of zelfs intiem met vrienden en family in je eigen achtertuin, alles is mogelijk! 

Met een beetje professionele hulp en in goed overleg, ben ik diegene die ervoor zorgt, dat de voorbereidingen en jullie trouwdag op rolletjes loopt. Wil je jouw droombruiloft net iets persoonlijker maken? Dan droom ik graag met jullie mee!

Het voorbereiden van je eigen bruiloft is natuurlijk een feest! Maar ook enorm stressvol en intensief, het is dan ook heel begrijpelijk wanneer jullie bij sommige onderdelen wat hulp van een professional weddingplanner kunnen gebruiken. Jullie kunnen My Forever Wedding's in huren om jullie complete bruiloft, of een aantal onderdelen van jullie bruiloft te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan de bruiloft uitnodigingen, styling, en het contact met de locatie en leveranciers. Wij gaan samen en in goed overleg, aan de slag om jullie droom dag te realiseren. 

Service op maat

My Forever Wedding's zorgt ervoor dat er geen details over het hoofd wordt gezien. Ik help met het bruiloft budget en planning, trouw en feest locatie, fotograaf of videograaf. Ook op het dag zelf ben ik aanwezig als aanspreekpunt voor alle leveranciers en gasten als ceremoniemeester. Door een weddingplanner in te huren kun je zorgeloos naar je bruiloft toeleven en je grote dag beleven!
My Forever Wedding's is gespecialiseerd in 
Service op maat, waar mag ik jullie mee helpen?

Mijn Stijl & Inspiratie

Ik hou er van als alles bij elkaar past in een thema. Het buiten leven, puur en natuurlijk, daar past ook een prachtige bohemian bruiloft bij. Samen met jullie gasten, buiten in het natuur jullie huwelijksdag vieren. Met veel kleuren, bloemen en natuurlijke elementen. 

Hip en stijlvol Stadsbruiloft. Woon jullie in een grote stad en willen jullie bruiloft dicht bij huis houden? Zelfs op de fiets naar jullie eigen bruiloft! Denk dan aan een Urban City bruiloft. Met stoere elementen, prachtige trouwlocaties en een romantische sfeer.  

Jullie bruiloft in country stijl. Denk landelijk, trouwen op een boerderij, of in een oude schuur. Deze thema bruiloft heeft unieke country en western elementen, zoals hooiwagens voord de kids, veel hout en een rustieke sfeer. 

Kennismaking 

Gaan jullie trouwen en hebben jullie vragen over hoe je het beste een bruiloft kan plannen? Dan wil ik jullie graag uitnodigen om kennis te maken met My Forever Wedding's. Vraag een kennismaking gesprek aan om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Socialmedia

Facebook
Instagram

Contact

+31 (0)624707730
Send me a email

Bruiloft Trends

Bloemen
Kleuren

Workshops

Liefde hoepel
Bruidsboeket