Zorgeloos Genieten 


Weddingplanner

Een weddingplanner is geen luxe, het is gewoon slim! Van begin tot eind maken wij bruiloftsplanning eenvoudig, efficiënt en vooral leuk! Met handige online planning tools kunnen wij samen jullie checklist afvinken en alle detail van jullie bruiloft perfect plannen. Wij letten op alle kleine details, zodat jullie zonder stress kunnen genieten van de voorbereiding en jullie bruiloft!

Bruiloften zijn persoonlijk en wij plannen graag een huwelijks​​dag die perfect bij jullie stijl en liefdesverhaal past. Of je nu een traditionele bruiloft wil of iets "out of the box," zoals een Adventure bruiloft of een thema bruiloft alles is mogelijk! 

Met leveranciers in Nederland en in het buitenland hebben wij een geweldige team opgebouwd waar wij erg trots op zijn! Ons partners staan voor jullie klaar om jullie bruiloft te plannen, ontwerpen, fotograferen, en alle kleine detail te regelen voor een onvergetelijke huwelijksdag! 


Een weddingplanner is veel meer dan alleen een planner. Wij zijn een vriendin, een luisterend oor en staan naast je ​tijdens het hele planningsproces en huwelijksdag.  Zijn jullie opzoek naar en weddingplanner met passie, dan zijn jullie op het juiste adres! 


Lets get this party started!


Aanbevolen door Zankyou

Ons Voordelen:

>Tweetalig, vloeiend in Engels & Nederlands
>Online planning tools voor al ons bruidsparen
>Wij denken graag "out of the box"
>Werken graag met lokale leverancier
>Destination & Adventure Wedding 's
>Love = Love iedereen is welkom!