Zorgeloos Genieten 


 Weddingplanner

Jullie droom bruiloft organiseren we met veel liefde, creativiteit en enthousiasme. Of jullie nu een urban city bruiloft willen, of een geheel verzorgd weekend in een romantisch kasteel of zelfs intiem met vrienden en family in je eigen achtertuin, alles is mogelijk!

Wij bieden volledig bruiloftsplanning van A tot Z met veel mogelijkheden. We beginnen met het leren kennen van jullie beiden, samen bespreken wij al jullie bruiloft ideeën en wensen. Met een lange checklist beginnen wij met het plannen van jullie dag. Wij houden jullie bruiloftsbudget volledig bij en controleren alle uitgaven's. Wij versturen alle "save the date" kaarten, uitnodigingen en controleren alle RSVP's.  Met ons uitgebreide design studio maken wij moodboords, tafelschikkingen en nog veel meer. Met een persoonlijk inlog account kunnen jullie achter de schermen alle planning details bijhouden en bekijken. Wij maken graag voor jullie een hippe wedding website, deze handig optie is ideaal voor jullie bruiloftsgasten, hier kunnen ze alle details van jullie dag bekijken. Wij maken een volledig draaiboek, en zijn wij natuurlijk aanwezig op jullie huwelijksdag om er voor te zorgen dat alle perfect verloopt.

 Willen jullie stress free naar jullie bruiloft toeleven en genieten van de planning proces, dan is ons diamant pakket de perfecte optie! Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis consult om alle mogelijkheden te bespreken.  

Bruiloft Portfolio