Huwelijksaanzoek 


Voor een romantische avond

Als je net als de meeste drukke stellen bent, ben je op zoek naar manieren om meer romantiek aan je leven toe te voegen. Het is erg lastig om een romantische date-avond te coördineren tussen hectische werk- en gezinsschema's met overvolle agenda's. Waarom laat je My Forever Wedding's geen magische date creëren? Met onze date night planning service regelen we alles voor een onvergetelijke avond.


Romantisch avond thuis

Door de huidige maatregelen is een romantisch avondje buiten de deur met je partner erg beperkt, dus waarom niet een romantische date in je eigen huis. Jij kiest de datum en wij doen de rest!

Met een picknickmand vol heerlijk eten van een van onze horecapartners, goede wijn of zelfs champagne. Een perfect gestileerde eettafel, of een picknick op de woonkamervloer met kussens en dekens voor extra comfort. We zorgen ervoor dat alle kaarsen branden en het enige dat je hoeft te doen, is er op uw best uitzien en genieten van een heerlijke avond met je partner. 

* Deze service wordt alleen aangeboden in de randstad Amsterdam


Romantisch avond uit

Wilt u uw partner verrassen met een romantisch avondje uit?Door de huidige maatregelen is een romantisch avondje uit soms lastig. Laat ons een romantische avond voor je plannen. Dit kan een picknick buiten zijn met een uniek uitzicht over de stad of op een unieke binnen locatie die alleen voor jullie twee is. kies een  datum en wij doen de rest.

Met een picknickmand vol heerlijk eten van een van onze horecapartners, goede wijn of zelfs champagne. Een perfect gestileerde locatie perfect voor een romantische avond.

* Deze service wordt alleen aangeboden in de randstad Amsterdam


Let's get this party started!Aanbevolen door Zankyou

Not just for the rich & famous!

Waarom een Weddingplanner?

Wij geven tips en suggesties over elk project waar je aan werkt. Dus ga je gang met het DIY project met je bestie of bak koekjes met Oma! Je kan een weddingplanner hebben en al je vrienden en familie erbij betrekken. 

>Meer lezen........