Trouwen in het buitenland

Trouwen met een tikkie avontuur! 


Trouwen in het buitenland is voor sommige bruidsparen is de ultieme droom bruiloft.  Samen met jullie vrienden en familie genieten van een bruiloft in een vakantiesfeer of stiekem trouwen met z'n tweetjes met een intieme elopement.  

Maak van jullie bruiloft in het buitenland de ultieme wedding experience en kies voor een bruiloft bestemming met een tikkie avontuur! Denk aan trouwen in Canada boven op de bergen van The Rocky Mountains, een Rock 'n' roll bruiloft in Las Vegas of een spannende safari bruiloft in Africa!

Wij zijn gespecialiseerd in het plannen van de ultieme bruiloft ervaring met locaties in Canada en de Verenigde Staten, maar ook iets dichter bij huis met bruiloft locaties door heel Europe. Samen met een netwerk van professionele wedding planners wereld wijd plannen wij een destination wedding om nooit te vergeten!  

 Jullie droom bruiloft in het buitenland!

Dromen jullie van en groot bruiloft in het buitenland of een klein intieme bruiloft alleen met jullie dierbaren, alles is mogelijk!  Het belangrijkste is dat jullie een bruiloft plannen die volledig bij jullie style en liefdes verhaal past, en bruiloft waar jullie op je gemak voelen en kunnen genieten van elk moment. 

Hoe plannen wij jullie bruiloft in het buitenland:  

Ons planning process begint met twee vrijblijvend kennismakingsgesprekken waar wij samen met jullie op ontdekkingsreis gaan, wij willen graag zoveel mogelijk informatie verzamelen over jullie en jullie droom bruiloft. Wij nemen de tijd om jullie te leren kennen zo dat wij een bruiloft kunnen plannen die perfect bij  jullie style en liefdes verhaal past. 

Wat maakt on uniek:

Bij het plannen van jullie buitenlandse bruiloft werken we samen met een lokale wedding planner die alles weet over de bestemming en trouwleveranciers. Wij doen alle planning details hier, en een lokale planner op locatie regelt alles met de juiste leveranciers. Door deze samenwerking kunnen jullie met een gerust gevoel gaan genieten van buitenlandse bruiloft die echt goed geregeld is.  Jullie kunnen onbezorgde op reis en direct gaan genieten van een unieke bruiloft avontuur!  

Deel planning:

Hebben jullie al een deel van jullie bruiloft georganiseerd maar heb ontdekt dat jullie toch wat hulp kunnen gebruiken?  Dat is geen probleem, wij zijn jullie gids door de wedding planning jungle! Met ons ervaring en partners kunnen wij jullie met alle bruiloft planning onderdelen ondersteunen. Wij doen dit graag! 

Enthusiast geworden?

Wij zijn altijd enthusiast!  En kunnen niet wachten om jullie bruiloft ideeën te ontdekken en een geweldige dag vol liefde en avontuur voor jullie te plannen. Plan vandaag jullie eerst kennismaking gesprek en "let's get this party started!" 


Let's get this party started!


Adventure Wedding's Canada

Trouwen in Canada! Wat een super avontuur. Denk aan adembenemende uitzichten, één worden met de natuur en  activiteiten vol actie of luxe. Trouwen in de sneeuw op een  bergen of voor een prachtige waterfall. Geniet van helikoptervluchten en off road tochten, met een Canadese Adventure Wedding zijn de mogelijkheden eindeloos.  

Arrangementen in Calgary & Vancouver al vanaf €4995 

Trouwen in de Verenigde Staten

Maak jullie bruiloft in het buitenland echt uniek en ga trouwen in Amerika. Een stadsbruiloft in New York of Las Vegas, of trouwen op de prachtige stranden van Miami tot Hawaii. Samen met een Netwerk van wedding planner's in de VS kunnen wij jullie bruiloft compleet verzorgen door heel Amerika. Willen jullie een groot Amerikaanse bruiloft of iets kleins en intiem alles is mogelijk! 

Bruiloft in Amerika
Trouwen in Las-Vegas
Trouwen in Miami
Trouwen in New-York

Let's get this party started!


Aanbevolen door Zankyou

Real life wedding reviews:

"When preparing for my wedding, Nicole went above and beyond to be there and assist with every little detail! She dedicated so much time and...........  
meer lezen