Trouwen in het buitenland

planning your wedding experience

Planning jullie "Wedding Experience" 

Geniet van het moment! Step out of the box om de bruiloft van je leven te plannen! Waar dromen jullie van? Een intieme bruiloft met je beste vrienden en familie op een tropisch Island? Of misschien een elopement gecombineerd met een geweldige huwelijksreis door Canada? Wij plannen uniek en onvergetelijke bruiloften in het buitenland van A to Z inclusief huwelijksreis! 

Zullen we samen jullie droom bruiloft plannen? Plan vandaag een Discovery Call om alle mogelijkheden te ontdekken! 


Trouwen met een tikkie avontuur! 

Trouwen in het buitenland is de ultieme huwelijksdroom!  Heb je er weleens aan gedacht om te trouwen op een unieke locatie in het buitenland?  Wij zijn gespecialiseerd in het plannen van bruiloften met een tikkie avontuur, een bruiloft die net even ander is dan de rest! 

Net even anders trouwen!

Willen jullie geen traditioneel bruiloft? Maar echt een bruiloft die bij je past? Wij nemen graag de tijd om jullie goed te leren kennen zodat wij een bruiloft kunnen plannen die perfect is voor jullie. 

Willen jullie graag ceremonieel trouwen in het buitenland? Wij plannen zowel wettelijk als ceremonieel huwelijken in het buitenland. Het voordeel van symbolisch trouwen is dat jullie zelf de indeling en type ceremonie mogen bepalen.     

Wij denken graag met jullie mee en vinden het heerlijk om te brainstormen op nieuwe bruiloft ideeën en bestemmingen! Ons planningsproces begint met 2 gratis Discovery Calls via zoom, waarin wij elkaar leren kennen en jullie alles kunnen ontdekken over trouwen in het buitenland! Plan vandaag jouw eerste Discovery Call 

Trouwen op een unieke locatie in het buitenland

Trouwen in Canada!

Video Cinemoir Wedding Videos in Canada & Nederland       

Trouwen in Zanzibar!

Video credits Zuri-Zanzibar Hotel & Resort 

Trouwen in een boomhut!

Video credits The Mohicans Treehouse Resort 

De lokale vibe! 

Wij houden van trouwen in het buitenland! En wij gunnen jullie " The local vibe!" Daarom werken wij samen met de lokale leveranciers. Dit maakt ons uniek! Jammer genoeg gaan wij niet met jullie mee op reis, maar werken wij samen met een van onze partners op jullie bruiloft besteming. Een lokale ondernemer weet alles over jullie bestemming, hoe alles daar werkt en kent ook alle goede en betrouwbare leveranciers. Dit is ook nog budget friendly! Jullie hoeven dan niet de reis en verblijfkosten voor Nederlandse leveranciers te betalen! Bruiloft bestemmingen

Wij werken samen met veel trouwlocaties in het buitenland. Wij hebben goede connecties, partners en vrienden in Miami, Orlando, New-York, Calgary, Vancouver, Ibiza, Tenerife, Frankrijk, Spanje, Cyprus, Griekland en nog veel meer spannende en avontuurlijke bestemmingen. 

Wij werken samen met partners over de hele wereld! Dus willen jullie brainstormen of hebben jullie een bijzondere locatie in jullie gedachten? Plan dan vandaag een Discovery Call

Kies een huwelijksarrangement 

Een arrangement is het perfecte startpunt voor een unieke huwelijks beleving! Samen met ons partners hebben wij een aantal trouwlocaties in het buitenland waarmee wij unieke all-inclusive huwelijksarrangement aanbieden. 

In een arrangement zijn veel bruiloft details all uitgewerkt in een overzichtelijke pakket, met veel upgrades en extra's verkrijgbaar kunnen wij elk arrangement persoonlijke en onvergetelijk maken!  


Intiem Trouwen

Willen jullie graag een kleine bruiloft in het buitenland? Klein trouwen wordt steeds populairder! Trouwen in het buitenland met zijn tweeën, of met een klein gezelschap van jullie beste V.I.P'S. Klein trouwen betekend niet gelijk simpel trouwen! Met een intieme gastenlijst kunnen jullie meer aandacht besteden aan jullie " Wedding Experience"