Trouwen in het buitenland

Unieke trouwlocaties in het buitenland
Unieke trouwlocaties in het buitenland

Trouwen met een tikkie avontuur! 

Trouwen in het buitenland is voor sommige bruidsparen de ultieme huwelijksdroom!  Heb je er ooit aan gedacht om te trouwen op een unieke locatie in het buitenland?  Wij zijn gespecialiseerd in het plannen van bruiloften met een tikkie avontuur, een bruiloft die net even ander is dan de rest! 

Bij het plannen van een onvergetelijk wedding experience staat jullie ervaring centraal! Geniet samen van een intieme elopement gecombineerd met een geweldige wereldreis of een intieme weekend-bruiloft met je beste vrienden en familie op een tropisch island. De mogelijkheden zijn eindeloos, kies een toffe trouwlocatie en wij regelen de rest!

Samen met een groot netwerk van international wedding planners, trouwleveranciers en reisagenten in het buitenland kunnen wij jullie ultieme huwelijks ervaring samenstellen en plannen van A tot Z inclusief huwelijksreis! 

Trouwen op een unieke locatie in het buitenland

Trouwen in Canada!

Video Cinemoir Wedding Videos in Canada & Nederland       

Trouwen in Zanzibar!

Video credits Zuri-Zanzibar Hotel & Resort 

Trouwen in een boomhut!

Video credits The Mohicans Treehouse Resort 
Huwelijksarrangement Zanzibar Tanzania
Huwelijksarrangement Zanzibar Tanzania

Kies voor een huwelijksarrangement 

Een arrangement is het perfecte startpunt voor een unieke huwelijks beleving! Samen met ons partners hebben wij een aantal trouwlocaties in het buitenland waarbij wij unieke all-inclusive huwelijksarrangement aanbieden. 

In een arrangement zijn veel bruiloft details all uitgewerkt in een overzichtelijke pakket, met veel upgrades en extra's verkrijgbaar kunnen wij elk arrangement persoonlijke en onvergetelijk maken!  Hoe plannen wij jullie bruiloft in het buitenland: 

Ons planningsproces begint met twee vrijblijvende kennismakingsgesprekken! Samen gaan we op ontdekkingsreis om jullie huwelijksideeën te ontdekken en brainstormen we over het soort bruiloft waar je altijd al van hebt gedroomd, waarbij we zoveel mogelijk informatie verzamelen. Wij nemen de tijd om je te leren kennen zodat we een bruiloft kunnen plannen of arrangement kunnen aanbieden die perfect past bij jullie stijl en liefdesverhaal.

Wat maakt ons uniek:

Bij het plannen van je bruiloft in het buitenland werken wij samen met een lokale wedding planner, die alles weet over de door jou gekozen bestemming en alle trouwleveranciers. Dankzij deze samenwerking weten wij  dat alle gekozen leveranciers betrouwbaar zijn! Dus kunnen jullie achterover leunen en genieten van een goed georganiseerde huwelijksdag. Wij plannen niet alleen jullie bruiloft op unieke en interessante locaties over de hele wereld, wij werken ook nauw samen met een netwerk van reisbureaus zodat we jullie avontuurlijke huwelijksreis kunnen plannen!

Deel planning:

Hebben jullie al een deel van jullie bruiloft georganiseerd maar heb ontdekt dat jullie toch wat hulp kunnen gebruiken?  Dat is geen probleem, wij zijn jullie gids door de wedding planning jungle! Met ons ervaring en partners kunnen wij jullie met alle bruiloft planning onderdelen ondersteunen. Wij doen dit graag! 

Enthusiast geworden?

Wij zijn altijd enthusiast!  En kunnen niet wachten om jullie bruiloft ideeën te ontdekken en een geweldige dag vol liefde en avontuur voor jullie te plannen. Plan vandaag jullie eerst kennismaking gesprek en "let's get this party started!" 


Let's get this party started!Nieuwste blog berichten!

ontdek alle inspiratie & informatie over trouwen in het buitenland. 


Ontdek trouwen in het buitenland! Ontvang ons blog Het Bruids-Reisje in jouw mailbox. Informatie & Inspiratie voor het perfect bruiloft in het buitenland

* indicates required