Trouwen in het buitenland

Een bruiloft in vakantiesfeer!

Een unieke huwelijksceremonie in een ontspannen vakantiesfeer! Met een netwerk van weddingplanners wereldwijd plannen wij jullie bruiloft in het buitenland. Wij werken Samen met een lokale weddingplanner die alles weet over de bestemming en de beste trouwleveranciers. Door deze samenwerking kunnen jullie met een gerust gevoel gaan genieten van een buitenlandse bruiloft die echt goed geregeld is!

Wij houden van unieke bestemmingen met een tikkie avontuur! Trouwen in Canada boven op The Rocky Mountains, een stoere bruiloft in New-York city, of een thema bruiloft in Las-vegas! Met Europese bestemmingen in Italië, Griekenland, Cyprus, Engeland, Spanje en nog veel meer locaties over de hele wereld plannen wij graag jullie bruiloft in het buitenland. 

The Canadian Rockies

Trouwen in Canada! Wat een super avontuur. Denk aan adembenemende uitzichten, één worden met de natuur en  activiteiten vol actie of luxe. Trouwen in de sneeuw op een  bergen of voor een prachtige watervall. Geniet van helikoptervluchten en offroadtochten, met een Canadese Adventure Wedding zijn de mogelijkheden eindeloos.  

Arrangementen in Calgary & Vancouver vanaf €4995 

Trouwen in de Verenigde Staten

Maak jullie bruiloft in het buitenland echt uniek en ga trouwen in Amerika. Een stadsbruiloft in New York of Las Vegas, of trouwen op de prachtige stranden van Miami tot Hawaii. Samen met een Netwerk van weddingplanners in de VS kunnen wij jullie bruiloft compleet verzorgen door heel Amerika. Willen jullie een groot Amerikaanse bruiloft of iets kleins en intiem alles is mogelijk!Let's get this party started!


Aanbevolen door Zankyou

Real life wedding reviews:

"When preparing for my wedding, Nicole went above and beyond to be there and assist with every little detail! She dedicated so much time and...........  
meer lezen