Exotische Trouwen op Zanzibar

03-12-2023

Een tropische bruiloft op het strand!

Willen jullie trouwen op een exotische eiland met je voetjes in het zand? Dan is Zanzibar Tanzania het ultieme bruiloft bestemming!! Deze Afrikaanse eiland is ongeveer 9 uur vliegen van Amsterdam en zodra de vliegtuig land ben je in een echte Paradijs. Ik heb deze exotische bruiloftsbestemming ontdekt in 2022 toen ik de opdraagt kreeg om het geheime elopement te plannen van mij bruidspaar F&D. Vanaf die tijd ben ik helemaal verliefd op Zanzibar en staat deze eiland ook op mijn bucketlist! Hieronder lees je het verhaal van deze tropische strandbruiloft.


Een avontuurlijke trouwbestemming 

Opdracht van mijn bruidspaar F&D: Vind een romantische en avontuurlijke bestemming waar wij kunnen trouwen met ons bloten voetjes in het strand!  Ik dacht, wat leuk!! Gaan we doen!  Samen met ons My Forever Wedding's reis agent,  zijn wij opzoek gegaan naar het ultieme huwelijksbestemming. Wij hebben F&D drie bestemmingen gegeven om uit te kiezen, Jamaica , Maleisië en Zanzibar. Alle drie natuurlijk top locaties voor een avontuurlijke bruiloft op het strand. Uiteindelijk heeft ons bruidspaar gekozen voor een echte paradijs: Zanzibar Tanzania! 

Photo credit Michal Dzikowski
Photo credit Michal Dzikowski

Romantisch Strandceremonie   

Trouwen op het strand onder een prachtige pergola versierd met schelpen en witte doek met je bloten voetjes in het zand.....romantischer kan het echt niet! Deze intieme huwelijksceremonie was een onvergetelijk moment, om het symbolische ceremonie wat persoonlijker te maken heb ik leuk informatie en verhalen verzameld van familie en vrienden van het bruidspaar (wel vrienden die wist van het geheim ;) ) en hen ik een mooie verhaal geschreven. Deze verhaal werd door de celebrant voorgelezen tijdens het ceremonie, F&D waren totaal verrast met deze persoonlijke touch!

Omdat F&D nog in Nederland voor de wet gingen trouwen, hebben hun besloten om geen ringen aan elkaar te geven, maar gele armbandjes. Deze  pasten perfect bij de hand geplukte tropische bruidsboeket uit de exotische tuin van het resort.  

photo credit Michal Dzikowski
photo credit Michal Dzikowski
photo credit Michal Dzikowski
photo credit Michal Dzikowski

Tijd voor een Sundowner! 

Na een prachtige strandceremonie en een fotoshoot op het strand en in het jungle tuin van het resort is het tijd voor wat ontspanning. Wat is dan beter dan te genieten van een Sundowner!! Ik hoor je al denken..... wat is een sundowner? Ik moest dit ook vragen aan het resort,...  Eigenlijk is het heel simpel, twee zitzakken op het strand met een cocktail of champagne en genieten van de zonsondergang! Wat een onvergetelijke moment!


Alleen op een tropische eiland!

Terwijl F&D ontspannen met een romantische sundowner wordt er hard achter de schermen gewerkt om het pergola om te toveren van strandceremonie naar het perfecte locatie voor een privé diner op het strand.  Dit was echt een privé moment zonder ander gasten, F&D hadden het gevoel dat ze echt alleen waren op een tropische eiland! Een 6 gangen menu geserveerd door een privé kok een een vreugdevuur maakt de deze intieme bruiloft helemaal compleet. 

photo credit Michal Dzikowski
photo credit Michal Dzikowski
photo credit Michal Dzikowski
photo credit Michal Dzikowski

Trouwen op een paradijselijke eilanden 

Zanzibar is echt een exotische bruiloftsbestemming waar je kan genieten van strand, zee, natuur en vooral elkaar. Willen jullie ook een tropische bruiloft aan zee? Dan is Zanzibar Tanzania het ultieme locatie voor een strandbruiloft. Met bruiloft planning op maat of een all-inclusive arrangement kunnen wij jullie tropische droom bruiloft plannen van A tot Z.  Willen jullie ook Zanzibar ontdekken? Plan dan vandaag een gratis discovery call met ons weddingplanner. 

photo credit Michal Dzikowski
photo credit Michal Dzikowski

Het Bruids-Reisje blog

Meer verhalen lezen.....