Trouwen op Ibiza, een epic Rock'n'Roll bruiloft

20-06-2022

Een epic bruiloft in het buitenland

Ibiza staat bekend als het ultieme "party island!" dus een top locatie om te trouwen toch?  Dat vinden wij ook! Maar waarom kiezen zoveel bruidsparen ervoor om te trouwen op Ibiza? En waarom is Ibiza het ultieme trouwlocatie in het buitenland voor een epic en stoere bohemien bruiloft? Laten wij samen Ibiza ontdekken!! Van een intieme bruiloft zonder gasten op het strand tot een onvergetelijke Rock'n'Roll weekend met al je vrienden en familie.

Rooftop Wedding Hard-Rock Hotel Ibiza
Rooftop Wedding Hard-Rock Hotel Ibiza

Waarom trouwen op Ibiza?

Als ik aan Ibiza denk, denk ik aan een super relaxed gevoel, waar je kan genieten van een top vakantie! Trouwen op Ibiza is dus het ultieme vakantie gevoel! Dit eiland heeft het allemaal, 210 km prachtige stranden, rustig en afgelegen plekjes maar ook feest en gezelligheid, en als kers op de taart ruim 300 dagen een heerlijke zonnetje!! 


Strand Bruiloft Hard-Rock Hotel Ibiza
Strand Bruiloft Hard-Rock Hotel Ibiza

Intiem trouwen op het strand

Maak zelf er een feestje van en ga trouwen op Ibiza zonder gasten! Steeds vaker kiezen bruidsparen hiervoor. Een intieme bruiloft met z'n tweetjes met je blote voeten in het sand. Ibiza is een top locatie voor een intieme elopement!  Geniet van een intieme ceremonie bij zonsondergang, en dan vol op mee feesten met de een van de toffe parties die Ibiza aanbied. 


Rock'n'Roll bruiloft Hard Rock Hotel Ibiza
Rock'n'Roll bruiloft Hard Rock Hotel Ibiza

Uit je dak gaan!

Misschien wil je net even anders trouwen, nieuwe dingen ontdekken... dan denk je, waarom dan op Ibiza trouwen... alweer een bruiloft op Ibiza.... Een beetje standard vind je niet?? Maar niks is minder waar! Willen jullie net even anders trouwen op Ibiza?  Denk dan aan deze epic dakterras. Het dakterras van The Hard-Rock hotel is de hoogste van het eiland met een onvergetelijke uitzicht op zee. Hier kunnen jullie echt gaan genieten van een intieme en privé ceremonie met al jullie gasten. 


Willen jullie geen bohemian bruiloft, kies dan voor een stoere Rock'n'Roll thema met een tropical twist! The Hard-Rock hotel is het perfecte locatie voor een stoere thema bruiloft, muziek en het "Rockstar" gevoel staat hier centraal! 

P.S.: leuk om te weten... Bob Marley heeft hier ook gelogeerd! Je kan zijn kamer boeken versierd met voorwerpen van de legende zelf!! Hoe toff is dat!! 


Strand Feest Hard Rock Hotel Ibiza
Strand Feest Hard Rock Hotel Ibiza

Het is begrijpelijk dat veel bruidsparen dromen van een bruiloft op Ibiza. Dit eiland heeft veel te bieden en qua reistijd best te doen! Je kunt hier de hele jaar trouwen in de zon, Juli en Augustus zijn wel erg warm maar voor een voorjaarsbruiloft of herfstbruiloft echt een top locatie in het buitenland! Dus droom jij van een bruiloft op Ibiza? Gewoon Doen, je zal er zeker geen spijt van krijgen!