Trouwen op het strand van Miami! 

25-05-2022

Het verhaal van ons Miami bruidspaar

De droom van C & J, trouwen op het strand in het buitenland. Een intieme ceremonie met hun tweetjes en twee kids. Het moest romantische zijn met witte bloemen en natuurlijk sand, zee en palmbomen!   

Wat maakt deze bruiloft zo uniek?

Miami is sowieso een unieke trouwlocatie, het is niet een locatie waar je snel aan denkt, ook niet voor deze  bruidspaar. Het was puur toeval! Dit verliefde stel had geen intentie om te trouwen! Dit hadden ze namelijk al een keer eerder gedaan en was niet meer nodig. (dat vond ons lieve bruid, mits zij kon trouwen op een tropische strand in het buitenland) 

Toen het idee ontstond om een familie vakantie te plannen op een Caribische cruise, pakte ons bruidegom  zij kans en vroeg zijn lieve vriendin te huwelijk!  


Van bruiloft droom tot droom bruiloft! 

Trouwen in het buitenland kan best lastig zij om zelf te plannen, dit was ook het verhaal van ons bruidspaar. Naar maanden lang zelf contact op te nemen met leveranciers en hotels in Miami hadden ze nog geen een reactie terug ontvangen! 

Als laatste poging om hun droom bruiloft werkelijkheid te maken hebben ze contact met ons opgenomen. Wij waren natuurlijk gelijk enthousiast. Een bruiloft in Miami! Hoe tof is dat! 

Wij zijn gelijk in ons netwerk gedoken om een passend partner in Miami te vinden.
Met success! Wij hebben deze intieme bruiloft samen ge planned met Miami Dream Events.


Het magie van een bruiloft Miami!

Trouwen in het buitenland denk je vaak aan exotische verre oorden, zoals Bali, Jamaica of Hawaï.  Maar waarom niet Miami!? Nu dat wij een bruiloft in Miami hebben gepland zijn wij helemaal verliefd op Florida. Miami heeft prachtige stranden met kilometers wit zand en zwevende palmbomen langs de kust. Wat wil je nog meer?

Miami is de ideale bruiloftslocatie voor een combinatie tussen en stadsbruiloft en een strand bruiloft! 
" you get the best of both worlds!" Een fantastische stad met heerlijk eten en feestmogelijkheden. Van een budgetbruiloft tot luxe over the top bruiloft, Miami heeft het allemaal!

Met een directe vlucht vanuit Londen ben je binnen 9 uurtjes in Miami. (Okay dat is best een langen vlucht, maar het kan erger.) En zodra je in de magie van Miami bent, ben je die lange vlucht al vergeten!

Wat is jouw droom bruiloft? 

Wat is jouw droombruiloft? Als je zou kunnen kiezen om overal ter wereld te trouwen, waar zou dat dan zijn? Dit geweldige bruidspaar koos ervoor om te trouwen op de stranden van Miami! Ben jij net als ons Miami bruidspaar en dromen jullie van een bruiloft in het buitenland? Twijfel niet, plan het gewoon! 

Ontdek meer verhalen over trouwen in het buitenland!